Obesek na ogrlici Arktika

Material

Količina€ 18.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali obesek iz kolekcije Arktika na črni ogrlici in z miniaturno snežinko.

Zadnji kos na zalogi.

Kolekcija Artika
 v prelivajočih se belih in modrih barvah z miniaturno snežinko, spominja na prostrana zasnežena polja. Navdušila bo vse ljubiteljice modre barve in zime. V sebi skriva ledeno pravljico in vsak kos ima svojo, edinstveno snežinko. Kot v naravi, ena ni enaka drugi. Snežinke simbolizirajo popolnost, individualnost in edinstvenost – brez dvoma zato, ker je tudi v naravi vsaka snežinka unikatna, posebna in popolna. Zdaj jo lahko imate vedno ob sebi, brez bojazni, da bi se stopila.

Obesek je ročno izdelan iz polimerne gline, dodano je obešalo v srebrni barvi, ki se ujema z barvo verižice. Premer obeska je 3cm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Različice

Ob naročilu v meniju izberite želeno ogrlico. Lahko izbirate med gladko iz kavčuka ali prepleteno iz usnja. Dolžina ogrlic je cca 45cm s podaljškom 3cm.

Medaljon lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Arktika - z malimi uhani, visečimi uhani ali prstanom.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.