Mali viseči uhani Arktika okrogli

Material

Oblike

Količina€ 12.00

€ 17.00

€ 12.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Ročno izdelani viseči uhančki okrogle oblike in z osnovami iz nerjavečega jekla ali titana.

Uhančki brez snežink - zadnji par na zalogi.

Kolekcija Arktika
v prelivajočih se belih in modrih barvah z miniaturno snežinko, spominja na prostrana zasnežena polja. Navdušila bo vse ljubiteljice modre barve in zime. V sebi skriva ledeno pravljico in vsak kos ima svojo, edinstveno snežinko. Kot v naravi, ena ni enaka drugi. Snežinke simbolizirajo popolnost, individualnost in edinstvenost – brez dvoma zato, ker je tudi v naravi vsaka snežinka unikatna, posebna in popolna. Zdaj jo lahko imate vedno ob sebi, brez bojazni, da bi se stopila.

Uhani so izjemno lahki, saj so zelo tanki. Krogec ima premer cca 2cm. Kovinske osnove imajo različne dimenzije:

  • Kljukici - kovina: 1,7cm 
  • Kljukici - TITAN: 1,5cm
  • Ledvički - kovina: 2,5cm 

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju izberite osnovo, torej kovinsko kljukico, ledvičko ali titan. Izberite tudi število snežink – z dvema, z eno ali brez.

Uhane lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Arktika - z ogrlico, prstanom…

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.