Logotip Brlogarka

Mali uhani Sneženi mož

Material

Velikosti

Oblike

Količina€ 9.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Uhančki - medeni piškotki v obliki sneženih mož. Sladki, opazni in zelo praznični.

Sladki uhančki v obliki nadvse priljubljenih medenjakov. Lani v omejeni izdaji na Božičnem Artmarketu, letos pa na voljo tudi preko spleta. Če vam letos slučajno zmanjka časa za peko in obdarovanje prijateljic s pravimi piškoti, jih Brlogarka peče za vas - saj veste - miniaturni, neužitni, a nadvse simpatični uhančki.

Uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline, zato je vsaka nekoliko drugačna. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. Sneženi mož je v višino velik cca 1,7cm.

Medeni možiclji so na voljo tukaj: Klik

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo

.