Logotip Brlogarka

Mali uhani Narcise

Material

Barve

Količina€ 14.00

€ 18.00

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali uhančki v obliki sončne znanilke pomladi. Nežne in hkrati živahne narcise.

Narcise so znanilke pomladi in simbolizirajo nove začetke. Povezujemo jih tudi s kreativnostjo in inspiracijo. 

Zaradi svojih pozitivnih asociacij so narcise čudovito darilo ob praznovanju novih začetkov, mamicam ob rojstvu ali preprosto samo zaradi pomladnega vzdušja samega.

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsaka cvetka je izdelana iz posameznih cvetnih lističev, ki so modelirani ročno. Premer uhančka je cca 12mm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

 

Ob naročilu v meniju določite barvo narcis. Izbirate lahko med belo in rumeno.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

5 / 5

Glasovanje