Logotip Brlogarka

Mali uhani Himalaja beli

Material

Velikosti

Količina€ 7.00

€ 12.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Črno beli Himalaja uhančki v imitaciji kamna. Prefinjeni ali športni, izbira je tvoja.

Kolekcija Himalaja je izdelana v imitaciji kamna. Razpoke so tridimenzionalne in spominjajo na kamnino tako na videz kot na otip. So lahki, tanki in prijetni za nošenje. Zaradi preprostega, a zanimivega vzorčka, pa so primerni tako za dopolnitev elegantnega outfita, kot tudi za na kavbojke in vsak dan.

Mali uhančki so lahki in tanki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vdelani so v kovinsko osnovo, pri čemer lahko izbirate med osnovami iz nerjavečega jekla ali titana, ki je primeren tudi za alergike na kovino.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite izbrano velikost. Izbirate lahko med uhančki premera 8 ali 12mm.

Uhančke lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Himalaja. 

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.